World Clean W-404 – Forsforihappopohjainen ruosteenpoistoaine 1-20 L (VAK)

Alk. 8.60 

Varastossa

World Clean logo

W-404 Biologisesti hajoava fosforihappopohjainen ruosteenpoistoaine hapettumien- ja ruosteenpoistoon

Fosforihappopohjainen ruosteenpoistoaine. Laimennettaessa ruosteenpoistoaineen tiiviste kaadetaan veteen, ei koskaan päinvastoin. Matalapainelaitteet ja allaspuhdistus: laimennus likaisuudesta riippuen 1:1 – 1:10. Käsinpesu: laimennus likaisuudesta riippuen 1:5 – 1:50. Puhdistuksen jälkeen neutralointi emäksisellä liuoksella, esimerkiksi Tampereen Pesuainepalvelun tuotteella W-524.

Ominaisuudet

Liuottaa kalkki- ja korroosiomuodostumia sekä hapettumia alumiinista ja teräksestä. Soveltuu myös pesutilojen kalkkisaostumien poistoon. Poistaa kevyen suojarasvan metallipinnoilta. Voidaan käyttää metallipintojen fosfatointiin. Ei vahingoita maalattuja pintoja.

Turvallisuusohjeet

Hengenvaarallista nautittavaksi. Syövyttää laimentamattomana. Sisältää fosforihappoa. Käyttäkää käsineitä ja suojalaseja tiivistettä käsiteltäessä. Huuhdelkaa tiivisteroiskeet vedellä. Ei tulenarkaa. Ei lasten ulottuville.

Varastointi

Lämmin varasto.

pH

Tiivisteenä alle 1.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top