World Clean WAVE-1 – Ultraäänipesuaine 1-20 L (VAK)

Alk. 6.60 

Varastossa

World Clean logo

World Clean WAVE-1 ultraäänipesuaine.

World Clean Wave-1 ultraäänipesusaine on vesiliukoinen emäksinen pesuaine ultraäänipesulaitteisiin.

Mitä on ultraäänipesu?

Ultraäänipuhdistus on tehokas puhdistusteknologia, joka käyttää korkeataajuisia ääniaaltoja poistaakseen likaa, rasvaa ja muita epäpuhtauksia monenlaisista materiaaleista. Ultraäänipuhdistukseen kuuluu esineen upottaminen ultraäänipuhdistusaineliuokseen, jonka jälkeen esinettä altistetaan korkeataajuisille ääniaalloille. Aallot luovat pesuaineliuokseen pieniä kuplia, jotka luovat esineen pinnalle hankaavan vaikutuksen poistaen epäpuhtaudet.

Ultraäänipesun käyttämät ääniaallot ovat yleensä 20–400 kHz, mikä on ihmisen kuuloalueen ulkopuolella. Mitä korkeampi taajuus, sitä pienemmät kuplat luodaan. Pienemmät kuplat voivat tunkeutua pienempiin koloihin ja poistaa pinttyneempiä epäpuhtauksia.

Ultraäänipesua käytetään laajalti monilla eri aloilla, kuten autoteollisuudessa, ilmailussa, lääketieteessä ja elektroniikkateollisuudessa. Se sopii erityisen hyvin herkkien esineiden puhdistukseen, joita on vaikea tai mahdoton puhdistaa perinteisillä menetelmillä, kuten harjoilla tai liuottimilla. Ultraäänipesu on myös tehokas tapa poistaa epäpuhtauksia monimutkaisten osien pinnoilta ääniaaltojen tunkeutuessa pienimpiinkin koloihin.

Kaiken kaikkiaan ultraäänipesu ja Wave-1 ultraäänipesuaine on tehokas ja nopea puhdistusmenetelmä, joka tarjoaa monia etuja perinteisiin menetelmiin verrattuna. Se on nopea, tehokas ja hellävarainen herkille esineille, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun laajaan valikoimaan puhdistussovelluksia.

Käyttöohje

Käytetään 3-10% vesiliuoksena.

Sisältö

Synteettisiä tensidejä 3,0%
Trinatriumnitriloasetaattia 5,0%
Na-metasilikaattia 2,5%

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top