Maksutavat - Paytrail

Maksaminen onnistuu pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla:

 • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
 • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
 • Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
 • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto

Pankkimaksutavat:

 • Verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla omalta tililtäsi ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Korttimaksutavat:

 • Korttimaksu on mahdollista Visa- ja MasterCard-korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palauttaa sinut automaattisesti takaisin verkkokauppaan.

Mobiilimaksutavat:

 • MobilePay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään MobilePay-sovelluksessa. Valitsemalla MobilePayn, sinut ohjataan maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat MobilePay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti takaisin verkkokauppaan.
 • Pivo on kotimainen mobiilimaksusovellus kaikkien pankkien asiakkaille. Avaat Pivo-palvelun ja annat puhelinnumerosi, jonka jälkeen voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Sinun ei tarvitse asettaa palveluun pankkitunnuksesi tai korttitietosi kuin kerran, jonka jälkeen hyväksyt maksun pyyhkäisemällä.
 • Siirto on mobiilimaksusovellus, jossa maksat tilauksesi omalla mobiililaitteellasi. Siirto tapahtuu puhelinnumeroa käyttämällä, jonka antamisen jälkeen voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Siirto-mobiilimaksun taustalla on Otto-automaatteja ylläpitävä Automatia.

Lasku- ja osamaksupalvelut:

 • OP Lasku on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa. Luotonantajana on OP Yrityspankki OYJ. Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi.
 • Walley on Collector Bankin lasku- ja osamaksuratkaisu. Maksutavan toimittaja on Collector Bank. Voit maksaa koko laskun kerralla tai osissa, aivan kuten haluat.
 • Jousto on kotimainen lasku- ja osamaksupalvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon asti. Luoton myöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Shopping Cart
Scroll to Top