Toimitusehdot

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Tilatessasi hyväksyt myös yleiset kauppaehtomme:

Tuote- ja hintatiedot

Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä postikuluja. Ne lisätään tilaukseen erikseen.

Toimitus ja kulut

Tilaukset toimitetaan Postin toimittamana Suomessa. Asiakas maksaa tilauksen toimituskulut. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saatavilla. Ahvenanmaalle suuntautuvista kuljetuksista voit olla yhteydessä asiakasapalveluun asiakaspalvelu@pesuainepalvelu.fi tai puhelimitse 010 202 1450.

Nouto Postista tai pakettiautomaatista (Enintään 25 kg)9,90 €
Postin kotiinkuljetus (Enintään 25 kg)15,90 €
Rahti (Yli 25 kg)Alk. 24,90 €
Nouto Tampereen varastolta0 €

Vaarallisten aineiden kuljetus (VAK):

Postin kotiinkuljetus VAK (Enintään 25 kg)23,90 €
Rahti VAK (Yli 25 kg)Alk. 35,90 €
Nouto Tampereen varastolta0 €

Alle 130 € tilaukset

Hinnaston mukaisesti.

Yli 130 € tilaukset

Nouto postista tai pakettiautomaatista toimituskuluitta, kun toimitus painaa maksimissaan 25 kg tai paketin enimmäismitat ovat maksimissaan 100 x 60 x 60 cm (pisin sivu ja ympärysmitta yhteensä 300 cm).

Jos lähetys pitää sisällään a) vaarallisiksi luokiteltuja VAK-aineita, b) lähetyksen koko on yli 25 kg tai c) kyseessä on suurikokoinen lähetys, toimituskuluttoman tilauksen ehtona noudatetaan 500 euron ostorajaa.

Yli 500 € tilaukset

Kotiin kuljetetut posti- ja rahtipaketit aina ilman toimituskuluja.

Vastuullisuus / Vaarallisten aineiden kuljetus

Kuluttaja- ja käteisasiakkaat eivät saa lähettää vaaralliseksi aineeksi luokiteltuja aineita tai esineitä postilähetyksinä. Tarjoamme sopimusasiakkaalle mahdollisuuden vaarallisten aineiden turvalliseen ja lain mukaiseen kuljettamiseen kotimaassa.

Nouto Tampereen varastolta

Voit noutaa verkkokaupasta tilaamasi tuotteet itse suoraan varastoltamme. Maksetut tuotteet voi noutaa aikaisintaan viiden (5) tunnin kuluttua tilausvahvistuksen saapumisesta. Nouto onnistuu ma-pe klo 9–15.30 varastoltamme Tampereelta (Keskuojankatu 5, 33900 Tampere). Saat tuotteet varastomme nosto-oven luota, jossa on Tampereen Pesuainepalvelu Oy:n kyltti. Esitä tilausta noutaessasi (sähköinen) tilausvahvistus ja kuvallinen henkilöllisyystodistus tai valtakirja.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti tuotteet lähetetään seuraavan arkipäivän sisällä tilauksesta.  Toimitusaika-arviot annetaan varastotilanteen ja maahantuojien antaminen tilausaika-arvioiden perusteella. Tampereen pesuainepalvelu ei ole vastuussa ennalta-arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä, mutta pyrimme ilmoittamaan näistä asiakkaalle hetimmiten. Emme vastaa tuotteiden toimitusajasta sen jälkeen, kun tuote on annettu kuljetusyrityksen kuljetettavaksi. Tällöin vastuu siirtyy kuljetusyritykselle.

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Ammattipesuaineet

Osa verkkokauppamme tuotteista on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Nämä tuotteet on merkattu verkkokauppaamme ammattilaistuote-avainsanalla. Hyväksymällä toimitusehdot tilaaja vakuuttaa olevansa ammattilainen. Ammattituotteita myydään kuluttajille ainoastaan yrityskaupan säännöillä. Kuluttajansuojalaki ei päde yritysten välisessä ammattituotteiden kaupassa.

Maksutavat

Maksaminen onnistuu pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä mobiilimaksutavoilla:

  • Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
  • Korttimaksaminen: Visa ja Mastercard
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo ja Siirto

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Palautukset

Asiakkailla on aina 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Täysin avaamattoman, käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen voi palauttaa.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin uuden tuotteen toimittamiseen liittyen.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös palautukset-kohdassa mainitun 14 päivän jälkeenkin. Pyydämme Teitä ottamaan välittömästi asiakaspalveluumme yhteyttä vian havaittuanne, mieluiten puhelimitse p. 010 202 1450 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@pesuainepalvelu.fi. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti.

Tuotteiden käyttö

Pesuainepalvelu ei ole vastuussa mahdollisista vaurioista, joita myymiemme tuotteiden käytön seurauksena voi tulla käyttökohteeseen. (Esimerkiksi näkyvät ainejäämät kohteen pinnalla, naarmut tai muut pinnan vauriot.)

Myyjänä emme voi tarkallaan tietää mitä materiaalia kohteen pinta on, tai mitä mahdollisia korjaustöitä esim. maalipinnalle on tehty aiemmin. Näin ollen käyttäjän vastuulle jää varmistaa tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen. Testaa aineen toiminta sekä levitystavan soveltuvuus aina pienelle alueelle huomaamattomaan paikkaan ennen koko alueen käsittelyä, jotta voit varmistua siitä, että lopputuloksesta tulee halutunlainen eikä käsittelyssä tapahdu mitään odottamatonta. Mikäli et tiedä mikä aine soveltuu parhaiten tarpeeseesi, aloita kokeileminen aina hellävaraisimmalla mahdollisella aineella. Mitä vahvempi aine tai tuote, sitä todennäköisimmin aine voi aiheuttaa pintavaurioita herkkään pintaan. Tutustu aina ennen käyttöä tuotteen käyttöohjeisiin.

Huom! Mikäli huomaat, että ostamasi tuote ei sovellukaan haluamaasi tarkoitukseen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tuotteen palauttamiseksi tai vaihtamiseksi sopivaan tuotteeseen.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Pesuainepalvelu ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Pesuainepalvelun vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen sekä energian jakelun häiriintymisestä tai työselkkauksesta. Pesuainepalvelu ei ota vastuuta tuotteen viivästymiselle myöskään muusta vastaavasta Pesuainepalvelun toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta, kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Shopping Cart
Scroll to Top