World Clean W-407 – Oksaalihappopohjainen ruosteenpoistoaine 5-20 L

Alk. 19.40 

Varastossa

World Clean logo

Lievästi hapan oksaalihappopohjainen ruosteenpoistoaine World Clean W-407

World Clean W-407 oksaalihappopohjainen ruosteenpoistoaine poistaa tehokkaasti ruosteen, hapettumat ja kalkin ajoneuvojen pinnalta ja palauttavat niiden ulkonäön lähes alkuperäiseen kuntoon.

Ruoste ja korroosio voivat levitä nopeasti, jos ne jätetään käsittelemättä, ja aiheuttaa ajoneuvolle laajoja vaurioita. Poistamalla ruosteen ruosteenpoistoaineella voit estää ajoneuvon korin ja osien lisävahingot.

Ruosteen ja korroosion poistaminen ajoneuvon korista ja osista voi auttaa pidentämään kaluston käyttöikää, jolloin siitä tulee kestävämpi ja luotettavampi.

Ruoste ja korroosio voivat heikentää autosi rakennetta, mikä saattaa vaarantaa sen turvallisuuden onnettomuustilanteessa. Poistamalla ruosteen ruosteenpoistoaineella voit auttaa varmistamaan ajoneuvon rakenteellisen eheyden ja parantamaan sen turvallisuutta.

Ruoste ja hapettumat voivat johtaa kalliisiin korjauksiin ja uusimiseen. Käyttämällä World Clean W-407 ruosteenpoistoainetta ruosteen, hapettumien ja kalkin poistamiseen voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä välttämällä kalliit korjaukset ja vaihdot.

Käyttöohjeet

Laimennettaessa aine kaadetaan veteen, ei koskaan päinvastoin. Matalapainelaitteet ja allaspuhdistus: laimennus likaisuudesta riippuen 1:5 – 1:50. Käsinpuhdistus: laimennus likaisuudesta riippuen 1:15 – 1:50. Vaikutusaika: 15 – 60 minuuttia. Puhdistuksen jälkeen neutralointi emäksisellä liuoksella, esimerkiksi Tampereen Pesuainepalvelun tuotteella W-524.

Ominaisuudet

Tuote koostuu orgaanisista hapoista, jotka eivät ruostuta. Poistaa metalleja, oksideja, kalkkia ja muita kerrostumia.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Käyttäkää käsineitä ja suojalaseja tiivistettä käsitellessänne. Huuhdelkaa tiivisteroiskeet vedellä. Ei tulenarkaa. Ei lasten ulottuville.

Varastointi

Lämmin varasto.

pH

Tiivisteenä n. 2.0.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top