World Clean W-524 – Emäksinen rasvanpoistoaine 1–20 L (VAK)

Maatalouden, metalliteollisuuden ja rakennusalan koneiden, tiili- ja betonijulkisivujen sekä tulipalon jälkien puhdistukseen.

Alk. 8,05 

Varastossa

World Clean -tuotelogo

W-524 Biologisesti hajoava emäksinen rasvanpoistoaine ja puhdistusneste

Emäksinen rasvanpoistoaine maatalouden, metalliteollisuuden ja rakennusalan koneiden puhdistukseen. Tiili- ja betonijulkisivujen puhdistukseen. Tulipalon jälkien puhdistukseen. Hapoilla suoritetun puhdistuksen jälkeiseen neutralointiin. W-524 puhdistaa pinnat maalauskuntoon. Aine sopii myös selluloosa- ja paperiteollisuudelle tyypillisiin puhdistustehtäviin.

Käyttöohjeet

Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1–1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet tai allaspuhdistus: laimennus 1:10–1:30. Allaspuhdistuksessa lämpötila +40–90 °C. Käsinpuhdistus ja lattianhoitokoneet: laimennus 1:10–1:100 likaisuudesta riippuen.

Ominaisuudet

Liuottaa nopeasti monenlaista likaa, mm. savea, nokea, rasvaa, öljyä ja hartseja. Lämmin vesi lisää puhdistustehoa.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Syövyttää laimentamattomana. Suojatkaa silmät ja iho tiivisteroiskeilta. Huuhdelkaa tiivisteroiskeet vedellä. Ei tulenarkaa. Ei lasten ulottuville.

Varastointi

Lämmin varasto.

pH

Tiivisteenä n. 12,8.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top