World Clean W-500 – Puhdistusjauhe 20 kg (VAK)

138.20 

Varastossa

World Clean logo

Emäksinen puhdistusjauhe korjaamoiden osienpesukoneisiin

Puhdistusjauhetta käytetään 2-3-prosenttisena liuoksena. Suositeltava pesuveden lämpötila +60-90 °C. Antaa puhdistetuille pinnoille hetkellisen korroosiosuojan.

Puhdistusjauhe sekä osienpesukone tehostamaan korjaamoiden toimintaa

World Clean W-500 puhdistusjauhetta käytetään yleisesti autokorjaamoissa auton osien ja komponenttien puhdistamiseen. W-500 on suunniteltu poistamaan lika, rasva, ja muut epäpuhtaudet autonosista niiden suorituskyvyn parantamiseksi ja niiden käyttöiän pidentämiseksi.

Autonosien puhdistusaineiden käytön edut ovat lukuisat. Ensinnäkin ne auttavat varmistamaan, että osat ja komponentit ovat puhtaita, mikä on olennaisen tärkeää niiden toimivuuden kannalta. Puhtaiden osien ennenaikainen kuluminen tai rikkoontuminen on epätodennäköisempää, ja ne on helpompi tarkastaa vaurioiden tai kulumisen varalta.

Toiseksi autojen osienpesukoneet parantavat korjaustöiden tehokkuutta. Puhdistamalla osat nopeasti ja tehokkaasti mekaanikot säästävät aikaa ja pienentävät kustannuksia, mikä voi olla erityisen tärkeää suuren volyymin korjaamoille.

Kaiken kaikkiaan autojen varaosien puhdistusaineiden käyttö autokorjaamoissa on välttämätöntä autojen osien ja komponenttien turvallisuuden, suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

Paino20.1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top