Estro EWPV330 3-moottorinen painehuuhtelulaite

1,463.85 

Varastossa

SKU: 619630 Kategoriat: , Avainsana:
World Clean logo

ESTRO EWPV330 3-moottorinen painehuuhtelulaite

Hanki ESTRO EWPV330 3-moottorinen painehuuhtelulaite esim. ammattimaiseen ja tehokkaaseen auton sisäpesuun. Kolmen kaksivaiheisen moottorin ja 77 litran iskunkestävän muovisäiliön ansiosta tämä imuri on tehokas ja luotettava työkalu kaikkiin painehuuhtelutöihin mm. mattojen, sohvatuolien, kokolattiamattojen ja muiden lattiapintojen puhdistukseen.

ESTRO EWPV330 on korkealaatuinen painehuuhtelulaite, joka on suunniteltu ammattimaiseen ja tehokkaaseen pesuun. Kolmen kaksivaiheisen moottorinsa ansiosta tämä imuri tarjoaa voimakkaan imun ja suuren puhdistustehon. Sen 77 litran säiliö on valmistettu iskunkestävästä muovista (polypropyleeni, PP), mikä takaa, että se selviytyy vaativistakin tehtävistä ja tilanteista. Pesuainesäiliö on 20 litran kokoinen.

Tehokkaan suorituskykynsä lisäksi ESTRO EWPV330 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja helppohoitoiseksi. Se on varustettu kärryllä, joka helpottaa liikkumista. Imurissa on myös pesusuutin huonekaluille, joten se on monipuolinen työkalu erilaisiin pesutehtäviin.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit tehokasta ja luotettavaa painehuuhtelulaitetta, 3-moottorinen ESTRO EWPV330 on erinomainen valinta. Voimakkaan huuhtelutehon, kestävän rakenteen ja lisävarusteiden ansiosta tämä imuri on monipuolinen ja tehokas työkalu kaikkiin painehuuhtelutöihin.

Moottoreiden lukumäärä3
VaiheetKaksi
Jännite (V)220-240
Taajuus (Hz)50/60
JäähdytysBy-pass -venttiili
Maksimi teho (kW)3,3
Teho (kW)2,9
Vedennostokyky (mm)2250
Virtausteho (ilma, m³/tunti)510
Äänitaso [dB(A)] 68
Säiliön tilavuus (litraa)77/76
Pumpun kapasiteetti (litraa/min)0,8
Nostopumppu (bar)2
Pumppu (W)48
Puhdistusainesäiliö (litraa)20
Paino (Kg)25,9/27,9

Katso myös muut pesurit, imurit ja painehuuhtelulaitteet >

Paino26 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top