World Clean Truckclean – Vesiliukoinen puhdistusaine 1–20 L (VAK)

Korvaa liuottimet ja mikroemulsiot useimmissa käyttökohteissa.

Alk. 7,55 

Varastossa

Truckclean vesiliukoinen puhdistusaine raskaan kaluston pesuun

Puhdistusaine raskaan kaluston pesuun, kuten kuljetus- ja maansiirtokaluston päältäpesuun. Korvaa liuottimet ja mikroemulsiot useimmissa käyttökohteissa. Hajottaa rasvaa, öljyä, tiesuolaa, irrottaa pikeä.

Käyttöohjeet

Laimenna Truckclean-tiiviste vedellä. Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1–1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: esilaimennus 1:4–1:15. Pesutulosta parantaa, jos aine saa vaikuttaa kohteessa joitakin minuutteja ennen pesua.

Ominaisuudet

Lähes vaahtoamaton. Liuottaa tehokkaasti öljyjä, rasvoja, maantiesuolaa sekä irrottaa pikeä. Truckcleanin pesuominaisuudet toimivat myös märällä pinnalla. Liuotinvapaa; ongelmaton erotuskaivoissa. Fosfaattivapaa; ei fosfaattien aiheuttamia ympäristöongelmia. Tensidit fenolivapaita; ei sisällä luonnossa huonosti hajoavia rengashiilivetyjä. Biologisesti helposti hajoava; ympäristöystävällinen.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Ei lasten ulottuville. Mahdolliset tiivisteroiskeet on huuhdottava välittömästi vedellä. Ei saa käyttää yli 35 °C maalipinnalle.

Varastointi

Lämmin varasto.

pH

Tiivisteenä n. 13.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “World Clean Truckclean – Vesiliukoinen puhdistusaine 1–20 L (VAK)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top