World Clean Winterclean – Emäksinen puhdistusaine 1-20 L (VAK)

Alk. 7.00 

Varastossa

World Clean logo

Winterclean emäksinen puhdistusaine kuljetus- ja maansiirtokaluston päältäpesuun

Emäksinen puhdistusaine korvaa liuottimet ja mikroemulsiot useimmissa käyttökohteissa. Hajottaa rasvaa, öljyä, tiesuolaa, irrottaa pikeä.

Käyttöohjeet

Laimenna Winterclean-tiiviste vedellä. Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1 – 1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: esilaimennus 1:4 – 1:15. Pesutulosta parantaa, jos aine saa vaikuttaa kohteessa joitakin minuutteja ennen pesua.

Ominaisuudet

Lähes vaahtoamaton. Liuottaa tehokkaasti öljyjä, rasvoja, maantiesuolaa sekä irrottaa pikeä. Wintercleanin pesuominaisuudet toimivat myös märällä pinnalla. Liuotinvapaa; ongelmaton erotuskaivoissa. Fosfaattivapaa; ei fosfaattien aiheuttamia ympäristöongelmia. Tensidit fenolivapaita; ei sisällä luonnossa huonosti hajoavia rengashiilivetyjä. Biologisesti helposti hajoava; ympäristöystävällinen.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Ei lasten ulottuville. Mahdolliset tiivisteroiskeet on huuhdottava välittömästi vedellä. Ei saa käyttää yli 35 °C maalipinnalle.

Varastointi

Lämmin varasto

pH

Tiivisteenä n. 13.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top