Vannesetti alumiinivanteille (VAK)

55,60 

Varastossa

Vannesetti alumiinivanteelle

Tämän paketin ydin on markkinoiden ylivoimaisesti PARAS vannehappo alumiinivanteille. W-FG vannehappo löytyy lähes jokaiselta fiksarilta ja autonpesuammattilaiselta Suomessa ja se onkin suosituimpia World Clean -tuotteita. Pese siis kuin ammattilainen ja levitä vannehappo IK paineruiskulla ja harjaa hankalat paikat ja kiinteä lika Vikanin vanneharjalla.

Suosittelemme vannesetin lisäksi emäksistä pesuainetta kuten Megaclean tai Winterclean neutralisoimaan happaman pinnan ja puhdistamaan vanteet. Molemmat käyvät myös auton esi- ja päälipesuun. Tämä vannesetti tulee löytyä myös sinun fiksihyllystä.

Vannesetin sisältö

Vikan vanneharja 325 mm

Epoca paineruiskukannu hapoille 1,5 L

World Clean W-FG – Vannehappo/raudanpoistoaine 5 L


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lisää tästä tuotteesta: W-FG vannehaposta valmistajan sivuilta.

Epoca, luota tulevaisuuteen

Epoca on valmistanut vuodesta 1968 lähtien korkealaatuisia muovituotteita, jotka on tarkoitettu ammatti- ja kotisiivoukseen, kemian- ja elintarviketeollisuuteen, puutarhanhoitoon, maatalouteen ja kotitalouteen. Epocan tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa, ja niitä myydään yli 80 maassa. Nykyään 30 % Epocan tuotteista on valmistettu kierrätysmuovista. Yritystä johtaa kolme siskosta ja yrityksen juuret ovatkin perheenjäsenissä, jotka yhdessä löytävät energiaa ja kykyä ratkaista ongelmia. Uusien tuotteiden suunnittelussa keskitytään täyttämään asiakkaan odotukset – ja sitten vielä ylittämään ne. Lue lisää : Epoca kannuista valmistajan sivuilta.

IK-paineruiskut optimaalisiin tuloksiin

IK-paineruiskut on suunniteltu soveltumaan kaikenlaisiin kuljetus- ja autoalaan liittyviin pesu-, puhdistus- ja kosmeettisiin töihin.

Lue lisää IK:n tuotteista valmistajan sivuilla (EN).

Paino6,7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vannesetti alumiinivanteille (VAK)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top