Vannesetti alumiinivanteille (VAK)

51.95 

Varastossa

Vannesetti alumiinivanteelle

Tämän paketin ydin on markkinoiden ylivoimaisesti PARAS vannehappo alumiinivanteille. W-FG vannehappo löytyy lähes jokaiselta fiksarilta ja autonpesuammattilaiselta Suomessa ja se onkin suosituimpia World Clean -tuotteita. Pese siis kuin ammattilainen ja vaahdota vannehappo Epocan paineruiskulla ja harjaa hankalat paikat ja kiinteä lika Vikanin vanneharjalla.

Suosittelemme vannesetin lisäksi emäksistä pesuainetta kuten Megaclean tai Winterclean neutralisoimaan happaman pinnan ja puhdistamaan vanteet. Molemmat käyvät myös auton esi- ja päälipesuun. Tämä vannesetti tulee löytyä myös sinun fiksihyllystä.

Vannesetin sisältö

Vikan vanneharja 325 mm

Epoca Pro Viton paineruiskukannu hapoille 1,5 L

World Clean W-FG – Vannehappo/raudanpoistoaine 5 L


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lisää tästä tuotteesta: W-FG vannehaposta valmistajan sivuilta.

Epoca, luota tulevaisuuteen

Epoca on valmistanut vuodesta 1968 lähtien korkealaatuisia muovituotteita, jotka on tarkoitettu ammatti- ja kotisiivoukseen, kemian- ja elintarviketeollisuuteen, puutarhanhoitoon, maatalouteen ja kotitalouteen. Epocan tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa, ja niitä myydään yli 80 maassa. Nykyään 30 % Epocan tuotteista on valmistettu regeneroidusta muovista. Yritystä johtaa johtaa kolme siskoa, ja yrityksen juuret ovatkin perheenjäsenissä, jotka yhdessä löytävät energiaa ja kykyä ratkaista ongelmia. Uusien tuotteiden suunnittelussa keskitytään täyttämään asiakkaan odotukset – ja sitten vielä ylittämään ne!

Lisää tästä tuotteesta: vaahdottava paineruiskukannu hapoille valmistajan sivuilta.

Vikan Transport: Edistykselliset puhdistustyökalut

Vikan Transport -valikoimasta löydät laadukkaat puhdistustyökalut, jotka on suunniteltu auttamaan sinua puhdistamaan minkä tahansa ajoneuvotyypin sisä- ja ulkotilat tehokkaasti ja vaivattomasti.

Lue lisää Vikan Transport tuotteista: Vikan.com

Paino6.7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top