Liuotincombo (VAK)

Tehoduo mm. tiesuolan poistoon.

22,90 

Varastossa

Liuotincombo mm. tiesuolaa vastaan

Paineruiskupullo sekä World Clean W-204-kylmärasvanpoistoaine muodostavat tehokkaan ja helppokäyttöisen liuotincombon mm. tiesuolaa vastaan! Kaada liuotinta laimentamattomana paineruiskupulloon, levitä autosi ulkopinnoille ja anna tiesuolalle kyytiä! W-204 puree tiesuolan lisäksi niin asfalttipikeen kuin öljyyn ja rasvaan. Paineruiskupullossa on kestävä metallinen mäntä sekä messinkinen venttiili. Pullon tiiviste on laadukasta NBR-kumia, joka kestää kylmärasvanpoistoaineen laimentamattomana.

Ruiskutusvirran voi säätää tulemaan joko katkeamattomana tai pumpattavana. Paineruiskupullossa on myös lukitusasento, joka estää ruiskutuksen.
Pullon nokasta saa säädettyä ruiskutettavan aineen määrää.

Kungs-paineruiskupullo 1 L – liuottimia kestävä pullo

Liuottimia kestävä, litran vetoinen paineruiskupullo sopii kaikkien auton huoltamisessa käytettävien liuottimien sekä lasin- ja autonpesuaineiden ruiskuttamiseen.

Paineruiskupullossa on metallinen mäntä ja messinkinen venttiili. Paineruiskupullon tiiviste on laadukasta NBR-kumia. Litran vetoisella pullolla saa ruiskutettua 3 baarin paineella jopa 7 metrin etäisyydelle. Paineruiskupullot sopivat myös kasvien torjunta-aineiden ruiskuttamiseen.

Hoito-ohje

Pullo tulee huuhdella aina käytön jälkeen ja paine poistaa kiertämällä korkkia vähän auki. Pullon sisällä on tarkemmat käyttö- ja hoito-ohjeet.

Materiaali

Pullo – polyeteeni
Korkki – polypropeeni
Tiiviste – NBR-kumi

World Clean W-204 – kylmärasvanpoistoaine 1 L

Kylmärasvanpoistoaine poistaa autosi ulkopinnoilta mm. öljyn, rasvan, asfalttipien, tiesuolan ja muun vastaavan lian. Soveltuu hyvin auton suojavahan poistoon sekä maalipintojen, moottorin, alustan ja kaikkien koneiden ja osien puhdistukseen. Tehokas ja käytännöllinen liuotinpesuaine niin kotipesijälle kuin ammattilaiselle!

Tuotetta käytetään laimentamattomana. Levitä esimerkiksi matalapaineella, anna vaikuttaa muutamia minuutteja ja huuhtele vedellä.

Turvallisuusohjeet

Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia. pH-neutraali.

Ei myrkyllistä, mutta vaarallista nautittuna. Tulenarkaa. Paloluokka II. Suojatkaa silmät ja iho tiivisteroiskeilta. Huuhdelkaa tiivisteroiskeet runsaalla vedellä. Huolehtikaa käytön aikana riittävästä tuuletuksesta. Ei lasten ulottuville.

Käyttöturvatiedote (PDF)

Kuljetus ja varastointi

Viileä varasto. Kuljetusluokka 3 VAK.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Tampereen Pesuainepalvelun verkkosivut >

Kungs-autonhoitotuotteet

Kungs tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia autonhoitotarvikkeita talven varalle sekä auton pesemiseen ja puhdistamiseen. Kungs on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja talvituotteissa.

Kungsin verkkosivut >

Paino0,398 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top