World Clean W-504 – Emäksinen puhdistusneste elintarviketeollisuuteen 1-20 L (VAK)

Alk. 7.50 

Varastossa

World Clean logo

W-504 biologisesti hajoava vahvasti emäksinen puhdistusneste

Emäksinen puhdistusneste elintarvike- ja säilöntäteollisuuden, panimoiden, meijereiden, uimahallien, kylpylaitosten ja maatalouden puhdistukseen sekä sellaisiin kohteisiin, joissa on käytettävä vahvasti emäksistä puhdistusainetta.

Käyttöohjeet

Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1 – 1:10 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: laimennus 1:10 – 1:50. Allas- tai käsinpuhdistus: laimennus 1:10 – 1:100. Allaspuhdistuksessa lämpötila +40 – 90 °C.

Ominaisuudet

Lämmin vesi lisää aineen puhdistustehoa. Tuhoaa tehokkaasti bakteereja. Helpottaa pesun jälkeistä desinfiointia. Hajottaa ja emulgoi nopeasti monenlaisia eläin- ja kasvisrasvoja. Liuottaa erittäin hyvin proteiinia. Ei vahingoita rauta- eikä teräspintoja. Tuote estää korroosiota. Ei sovi alumiinipinnoille.

Turvallisuusohjeet

Hengenvaarallista nautittavaksi. Vahvasti syövyttävää. Suojatkaa silmät ja iho tiivisteroiskeilta. Huuhdelkaa tiivisteroiskeet vedellä. Ei tulenarkaa. Ei lasten ulottuville.

Varastointi

Lämmin varasto.

pH

Tiivisteenä n. 13,3.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top