World Clean W-504 – Emäksinen puhdistusneste elintarviketeollisuuteen 1-20 L (VAK)

Elintarvike- ja säilöntäteollisuuden, panimoiden, meijereiden, uimahallien, kylpylaitosten ja maatalouden puhdistukseen.

Alk. 9,25 

Varastossa

Biologisesti hajoava vahvasti emäksinen puhdistusneste

Emäksinen W-504-puhdistusneste sopii elintarvike- ja säilöntäteollisuuden, panimoiden, meijereiden, uimahallien, kylpylaitosten ja maatalouden puhdistukseen sekä sellaisiin kohteisiin, joissa on käytettävä vahvasti emäksistä puhdistusainetta.

Käyttöohjeet

  • Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1–1:10 konetyypistä riippuen.
  • Matalapainelaitteet: laimennus 1:10–1:50.
  • Allas- tai käsinpuhdistus: laimennus 1:10–1:100. Allaspuhdistuksessa lämpötila +40–90 °C.

Ominaisuudet

Lämmin vesi lisää aineen puhdistustehoa. Tuhoaa tehokkaasti bakteereja. Helpottaa pesun jälkeistä desinfiointia. Emäksinen puhdistusneste hajottaa ja emulgoi nopeasti monenlaisia eläin- ja kasvisrasvoja. Liuottaa erittäin hyvin proteiinia. Ei vahingoita rauta- eikä teräspintoja. Tuote estää korroosiota. Ei sovi alumiinipinnoille. Tiivisteen pH on noin 13,3.

Turvallisuusohjeet

Hengenvaarallista nautittavaksi. Vahvasti syövyttävää. Suojatkaa silmät ja iho tiivisteroiskeilta. Huuhdelkaa tiivisteroiskeet vedellä. Ei tulenarkaa. Ei lasten ulottuville.
Lue käyttöturvatiedote (PDF).

Varastointi

Lämmin varasto.

Tutustu World Clean -tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Tampereen Pesuainepalvelun verkkosivut >

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “World Clean W-504 – Emäksinen puhdistusneste elintarviketeollisuuteen 1-20 L (VAK)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top