Ares Plus – 1-moottorinen märkä-/kuivaimuri

403.65 

Varastossa

SKU: 619660 Kategoriat: , Avainsanat: , ,
World Clean logo

Ares Plus CF AFWP125P 1-moottorinen märkä-/kuivaimuri

Ares Plus 1-moottorinen märkä-/kuivaimuri on todellinen monitoimi-ihme! Se soveltuu töihin, joihin tavallinen pölynimuri ei pysty. Märkä-/kuivaimurin käyttökohteita ovat autot, autotallit sekä remonttikohteet ja rakennustyömaat. Tehokkaalla imurilla saat poistettua roskat, pölyt ja purut sekä nesteet, kuraveden ja kostean hiekankin. Imurissa ei käytetä pölypussia, kun imuroidaan vettä tai nesteitä – mutta kuivaa likaa imuroidessa pölypussia tarvitaan.

Ares Plus on teollinen märkä-/kuivaimuri, joka on varustettu 1250 watin kaksivaiheisella moottorilla, joten se on valmis suorittamaan vaivattomasti raskaatkin tehtävät.

1-moottorinen märkä-/kuivaimuri on saatavana säiliöllä, joka on valmistettu polypropyleenistä (PP). Polypropeenisäiliö kestää erinomaisesti kemiallisia aineita.

Neljän pyörän ansiosta imuri liikkuu ketterästi. Suoralla tai kaarevalla jatkovarrella saat pidennettyä imurin varren, jolloin esimerkiksi lattioiden imurointi onnistuu ergonomisesti. Ilman jatkovartta imuria on näppärämpi käyttää esimerkiksi auton sisällä.

Imurin mukana tulevien suulakkeiden avulla saat nopeasti puhdasta. Rakosuulakkeella tavoitat roskat kapeimmistakin koloista. Leveä kuivasuulake poistaa liat tehokkaasti suuremmilta pinnoilta, ja suulakkeen jalkapainikkeella nostat ja lasket harjakset helposti. Harjakset suojaavat herkimpiä materiaaleja naarmuilta ja saa suulakkeen liikkumaan paremmin. Märkäsuulakkeessa on kumiset lastat, joiden avulla nesteet on helpompi ohjata ja imeä.

Mikä on märkä-/kuivaimuri?

Märkä-/kuivaimurit ovat monipuolisia siivousvälineitä, joita voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä. Ne on suunniteltu käsittelemään sekä märkiä, että kuivia roskia, joten ne ovat ihanteellisia roiskeiden, pölyn, lian ja muiden roskien puhdistamiseen.

Missä märkä-/kuivaimureita käytetään?

Kotisiivous: Märkä-/kuivaimurit soveltuvat erinomaisesti roiskeiden ja sotkujen siivoamiseen kotona, kuten keittiössä, kylpyhuoneessa tai autotallissa.

Työpajat: Märkä-/kuivaimureita käytetään usein työpajoissa ja tuotantolaitoksissa sahanpurun, metallilastujen ja muiden roskien puhdistamiseen.

Rakennustyömaat: Märkä-/kuivaimureita voidaan käyttää roskien ja pölyn siivoamiseen rakennustyömailla, mikä auttaa pitämään alueen turvallisena ja siistinä.

Autojen pesu: Märkä-/kuivaimureita käytetään yleisesti autojen pesulaitoksissa ajoneuvojen sisätilojen, kuten mattojen, verhoilujen ja lattiamattojen puhdistamiseen.

Vesivahinkojen korjaaminen: Märkä-/kuivaimurit ovat välttämättömiä välineitä vesivahinkojen kunnostuksessa, sillä niillä voidaan nopeasti ja tehokkaasti poistaa seisova vesi ja ylimääräinen kosteus.

Kaiken kaikkiaan märkä-/kuivaimurit ovat hyödyllisiä välineitä, joita voidaan käyttää monissa eri ympäristöissä, sekä märkien, että kuivien roskien puhdistamiseen.

Vakiovarusteet

 1. Joustava letku 2,5 m
 2. Rakosuulake
 3. Krominen jatkovarsi
 4. Krominen kaareva jatkovarsi
 5. Kuivasuulake
 6. Märkäsuulake
 7. Lattiasuulake
 8. Harjasuulake
 9. Polyesterisuodatin
 10. Sienisuodatin nesteitä varten.

Tekniset tiedot

 • Säiliön tilavuus: 37 litraa
 • Moottoreiden lukumäärä: Yksi
 • Vaiheet: Kaksi
 • Jännite: 220–240 V
 • Taajuus: 50/60 Hz
 • Jäähdytys: By pass -venttiili
 • Teho: 1,2 kW
 • Maksimi teho: 1,4 kW
 • Vedennostokyky: 2400 mm
 • Virtausteho: 215 ilma, m³/tunti
 • Äänitaso: 60 dB(A)
 • Paino: 12,6/13,7 kg
 • Pakkauksen mitat (L x S x K): 40 x 40 x 77 cm.

Tuotetietokortti

Lataa PDF
Katso muut World Clean -tuotteet >

Paino13 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top