World Clean Megapiss – Tuulilasinpesuneste 5–20 L (VAK)

Pakkaskestävyys n. -40 °C.

Alk. 25,30 

Varastossa

Korkealaatuinen World Clean Megapiss Alkoholipitoinen tuulilasinpesuneste

Likainen tuulilasi ei ole vain vaarallinen, vaan myös turhauttava. World Clean Megapiss tuulilasinpesuneste on erityisesti suunniteltu pitämään tuulilasisi puhtaana ja kirkkaana, mikä takaa optimaalisen näkyvyyden tiellä.

Megapiss on helppokäyttöinen ja tarjoaa erinomaisen puhdistustehon, joka poistaa lian, pölyn ja kuran helposti. Se sopii kaikentyyppisiin ajoneuvoihin, kuten henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja maastureihin.

Kuten kaikki World Clean -tuotteet, Megapiss on valmistettu korkealaatuisista ainesosista, mikä takaa raidattoman ja tahrattoman puhdistuksen joka kerta. Se kestää jopa -40 asteen pakkasen, mikä takaa, että se toimii tehokkaasti kylmälläkin säällä.

Sijoittaminen korkealaatuiseen pesuaineeseen on välttämätöntä jokaiselle kuljettajalle, joka haluaa pysyä turvallisesti tiellä. Älä riskeeraa turvallisuuttasi ajamalla likaisella tuulilasilla. Osta tuulilasinpesunesteemme jo tänään ja nauti puhtaasta ja turvallisesta ajokokemuksesta.

Käyttöohje

Lasipintojen puhdistus: laimennussuhde 1:50. Sumutetaan lasipinnalle ja kuivataan pyyhkijöillä, kankaalla tai paperilla.

Tuulilasien huuhtelulaitteet

Pakkaskestävyys n. -40 °C
Laimennettuna 1:2: -12 °C
Laimennettuna 1:1: -20 °C
Sopii laimentamattomana lasinpyyhkimien sulkien puhdistukseen.

Turvallisuusohjeet

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, kuumilta pinnoilta ja avotulelta – tupakointi kielletty.

Kuljetus ja varastointi

Varastoi paikassa, jossa hyvä ilmanvaihto. Säilytä viileässä.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “World Clean Megapiss – Tuulilasinpesuneste 5–20 L (VAK)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top