Vega – Painepesurin kahva + pyörivä liitin

136.40 

Varastossa

SKU: 864302 Kategoriat: , Avainsana:
PA logo

Vega -painepesurin kahva pyörivällä liittimellä – Tehokas ja monipuolinen.

Hanki Vega -painepesurin kahva tehokasta ja vaikuttavaa ruiskutusta varten. Ergonomisen muotoilunsa ja laadukkaan rakenteensa ansiosta tämä ruiskupistooli soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin.

Vega on korkealaatuinen pesukahva, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja vaikuttavaan ruiskutukseen. Ergonomisen muotoilunsa ja laadukkaan rakenteensa ansiosta tämä ruiskupistooli soveltuu monenlaisiin sovelluksiin autoteollisuudesta teollisuuteen.

Yksi kahvan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Se pystyy käsittelemään erilaisia nesteitä ohuista paksuihin, joten se on ihanteellinen erilaisiin ruiskutustehtäviin. Vega on myös suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja sen ergonominen muotoilu vähentää käsien väsymistä pitkäaikaisessa käytössä. Turvalukolla varustettu vipu on estämässä vahinkokäyttöä.

Vega -painepesurin kahva on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetut osat kestävät korroosiota ja kulumista, mikä takaa, että ruiskutuspistooli toimii luotettavasti pitkään.

Tehokkaan suorituskyvyn ja kestävän rakenteen lisäksi Vega -painepesurin kahva on suunniteltu myös helppohoitoiseksi. Se voidaan helposti purkaa puhdistusta ja huoltoa varten, ja sen osat ovat helposti vaihdettavissa.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit laadukasta ja monipuolista ruiskupistoolia erilaisiin ruiskutustehtäviin, Vega on erinomainen valinta. Tehokkaan suorituskykynsä, kestävän rakenteensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta se on luotettava ja tehokas työkalu kaikkiin pesutöihin.

Tuotenumero30.2030.00
Tuloaukko (Bsp F)+sw.8 3/8
Lähtöaukko (Bsp F)+sw.35 1/4
Paino (g)780

Katso muut kahvat ja suihkuputket>
Lisätietoa valmistajan sivuilta.

Paino0.7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top