Linear 3 – Suora painepesurin kahva pyörivällä liittimellä

118.50 

Varastossa

SKU: 864303 Kategoria: Avainsana:
PA logo

Linear 3 – suora painepesurin kahva pyörivällä liittimellä – Tehokas, kestävä ja turvallinen!

Linear 3 -suora painepesurin kahva pyörivällä liittimellä tehokkaaseen ja tulokselliseen pesuun. Messingistä taotun rungon ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun mekanismin ansiosta tämä ruiskutuspistooli tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja pitkän käyttöiän. Ergonominen muotoilu ja turvasalpa tekevät siitä myös helpon ja turvallisen käyttää.

Linear 3 on korkealaatuinen kahva, joka on suunniteltu tehokkaaseen ja tulokselliseen pesuun. Messingistä taotun rungon ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun mekanismin ansiosta tämä ruiskutuspistooli tarjoaa korkeamman suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän, mikä takaa, että se selviytyy vaikeistakin ruiskutustehtävistä.

Yksi Linear 3 -kahvan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen ergonominen muotoilu. Se on suunniteltu vähentämään käyttäjän käteen kohdistuvaa rasitusta pitkäaikaisen käytön aikana, mikä tekee siitä mukavamman ja helpommin käsiteltävän. Lisäksi Linear 3 on varustettu liipaisimessa olevalla turvasalvalla, joka estää tahattomat toiminnot ja varmistaa, että sitä on aina turvallista käyttää.

Linear 3 -suora painepesurin kahva on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten messingistä taotusta rungosta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta mekanismista. Tämä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden myös vaativissa ruiskutusympäristöissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mekanismi tarjoaa myös korkeamman suorituskyvyn, mikä takaa, että saat jokaisella käyttökerralla kaiken irti.

Tehokkaan suorituskyvyn ja kestävän rakenteen lisäksi Linear 3 on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja huollettavaksi. Se voidaan helposti purkaa puhdistusta ja huoltoa varten, ja sen osat ovat helposti vaihdettavissa.

Kaiken kaikkiaan, jos etsit laadukasta ja kestävää ruiskutuspistoolia ruiskutustarpeisiisi, Linear 3 -kahva pyörivällä liittimellä on erinomainen valinta. Tehokkaan suorituskykynsä, kestävän rakenteensa, ergonomisen muotoilunsa ja turvaominaisuuksiensa ansiosta se on luotettava ja tehokas työkalu kaikkiin pesutöihin.

Tuotenumero30.0640.00
Tuloaukko3/8 Bsp F
Lähtöaukko1/4 Bsp F
Paino (g)620

Katso myös muut kahvat ja suihkuputket >
Lue lisää valmistajan sivuilta.

Paino0.7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top