PA RL30 – Painepesurin kahva

PA RL30 -Painepesurin kahva ammattimaiseen puhdistukseen.

45,00 

Varastossa

PA logo

Painepesurin kahva ammattimaiseen puhdistukseen

PA RL30 -kahva painepesuriin sopii niin ammattikäyttöön kuin vaativalle harrastajalle. Pistooli soveltuu jopa 310 baarin paineille ja jopa 40 l/min virtausnopeuksille.

Yksi RL30 -pistoolin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen ergonominen muotoilu, joka suojaa käyttäjän kättä rasitukselta ja loukkaantumiselta. Kahva on varustettu turvalukolla vahinkokäytön estämiseksi.

Ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetut mekanismit antavat erinomaisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Jos etsit erittäin ammattimaista tuotetta, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä, PA RL 30 -korkeapainepesupistooli on täydellinen valinta.

8 syytä ostaa RL30-pistooli jo tänään:

  1. Suorituskyky: Pistooli kestää jopa 310 baarin painetta, joten se soveltuu käytettäväksi myös ammattikäyttöön tarkoitettujen painepesureiden kanssa.
  2. Suuri virtausnopeus: Jopa 40 litraa minuutissa olevan virtausnopeuden ansiosta tämä ruiskupistooli puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti suuret pinnat.
  3. Ergonominen muotoilu: Painepesurin kahva on suunniteltu ergonomiseksi, mikä vähentää käyttäjän rasitusta pitkäaikaisen käytön aikana ja vähentää loukkaantumisriskiä.
  4. Ammattilaistaso: Suihkupistooli on erittäin ammattimainen tuote, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja kestävyyttä vaativimmissakin puhdistustehtävissä.
  5. Monipuolinen: Suihkupistooli soveltuu monenlaisiin puhdistustehtäviin aina raskaasta teollisuuspuhdistuksesta pienempiin puhdistustehtäviin.
  6. Helppokäyttöinen: Suihkupistooli on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja siinä on intuitiiviset hallintalaitteet ja mukava käsituntuma.
  7. Tehokas: Suihkupistoolin korkeapaine- ja suurvirtauskyky tekevät siitä erittäin tehokkaan, mikä mahdollistaa nopeamman puhdistusajan ja pienemmän vedenkulutuksen.
  8. Pitkäikäinen: Laadukkaista materiaaleista valmistettu painepesurin kahva on rakennettu kestämään myös kovassa käytössä.

Tuotetiedot

Nimellispaine (bar)310
Sallittu paine (bar)350
Virtausteho (l/min)40
Lämpötila max (°C)160

Katso myös muut painepesureiden kahvat ja suihkuputket >
Valmistajan P.A. SpA verkkosivut (EN) >

Paino0,7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top