PA RL30 – Painepesurin kahva

45.00 

Varastossa

PA logo

PA RL30 -Painepesurin kahva ammattimaiseen puhdistukseen.

PA RL30 -painepesurin kahva sopii niin ammattikäyttöön tarkoitettuun painepesuriin kuin vaativalle harrastajallekkin. Ergonomisesti muotoiltu pistooli pienentää käsien rasitusta. Soveltuu jopa 310 baarin paineille ja jopa 40 l/min virtausnopeuksille.

Etsitkö laadukasta painepesurin kahvaa ammattimaiseen puhdistukseen? Tässä tapauksessa PA RL 30 -painepesurin kahva on loistava valinta. Tämä pistooli on suunniteltu toimimaan jopa 310 baarin paineella ja jopa 40 l/min virtausnopeudella, ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi vaativalle harrastajalle sekä ammattikäyttöön tarkoitettujen painepesureiden kanssa.

Yksi RL30 -kahvan tärkeimmistä ominaisuuksista on sen ergonominen muotoilu. Tämä muotoilu suojaa käyttäjän kättä rasitukselta ja loukkaantumiselta. Kahva on varustettu turvalukolla vahinkokäytön estämiseksi. Ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetut mekanismit antavat paremman suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Jos etsit erittäin ammattimaista tuotetta, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä, PA RL 30 -korkeapainepesupistooli on täydellinen valinta.

Kymmenen syytä ostaa PA RL30 -painepesurin kahva jo tänään ja vie ammattimainen puhdistus seuraavalle tasolle:

1. Suorituskyky: PA RL30 -painepesurin kahva kestää jopa 310 baarin painetta, joten se soveltuu käytettäväksi ammattikäyttöön tarkoitettujen painepesureiden kanssa.

2. Suuri virtausnopeus: Jopa 40 litraa minuutissa olevan virtausnopeuden ansiosta tämä ruiskupistooli puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti suuret pinnat.

3. Ergonominen muotoilu: RL30 -painepesurin kahva on suunniteltu ergonomiseksi, mikä vähentää käyttäjän rasitusta pitkäaikaisen käytön aikana.

4. Käsien suojaus: RL30-ruiskutuspistoolin ergonominen muotoilu suojaa myös käyttäjän kättä, mikä vähentää loukkaantumisriskiä.

5. Ammattilaistaso: PA RL30 -kahva on erittäin ammattimainen tuote, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja kestävyyttä vaativimmissakin puhdistustehtävissä.

6. Sopii vaativalle harrastajalle: RL30-painepesurin kahvan korkean suorituskyvyn ansiosta se soveltuu käytettäväksi myös vaativalle harrastajalle.

7. Monipuolinen: PA RL30 -suihkupistooli soveltuu monenlaisiin puhdistustehtäviin aina raskaasta teollisuuspuhdistuksesta pienempiin puhdistustehtäviin.

8. Helppokäyttöinen: RL30-suihkupistooli on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja siinä on intuitiiviset hallintalaitteet ja mukava käsituntuma.

9. Tehokas: RL30-ruiskutuspistoolin korkeapaine- ja suurvirtauskyky tekee siitä erittäin tehokkaan, mikä mahdollistaa nopeamman puhdistusajan ja pienemmän vedenkulutuksen.

10. Pitkäikäinen: Laadukkaista materiaaleista valmistettu PA RL30 -painepesurin kahva on rakennettu kestämään myös kovassa käytössä.

Nimellispaine (bar)310
Sallittu paine (bar)350
Virtausteho (l/min)40
Lämpötila max (°C)160

Muut painepesureiden kahvat ja suihkuputket >

Lue tuotteesta lisää valmistajan sivuilta >

Paino0.7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top