Kroll seinäteline pumppupullolle 3 L

3-litraisille Kroll-pumppupulloille.

33,60 

Varastossa

Seinäteline saippuapumppupullolle

Saippuapulloteline on suunniteltu 3-litraisille Kroll-pumppupulloille. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tukeva teline kiinnitetään seinään ruuveilla. Se tarjoaa erinomaisen ratkaisun hygienian ylläpitoon teollisuuden käsienpesupisteillä. Teollisuustiloissa, autokorjaamoilla ja muissa raskaiden likojen aloilla käsienpesuaineiden säilytyksellä on tärkeä rooli työntekijöiden hyvinvoinnin ja turvallisuuden varmistamisessa. Seinään asennettava saippuapulloteline säästää tilaa käsienpesualtaiden reunoilta, ja helpottaa myös siivoamista.

Teline tarjoaa kätevän ja hygieenisen säilytysratkaisun 3-litraisille Krollin pumppupulloille. Telineen kestävä rakenne ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan vaativiin ympäristöihin, kuten tuotantolaitoksiin ja työpajoihin.

Ruostumaton teräs on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kosteutta ja korroosiota. RST on materiaalina erittäin kestävä, ja se sietää hyvin kemikaaleja sekä muita haitallisia aineita, joita voi esiintyä teollisuusympäristöissä. Materiaalinsa puolesta teline soveltuu myös kosteisiin tiloihin, kuten suihkutiloihin. Tämä tekee teräksestä valmistetusta telineestä pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon, joka säilyttää pullosi hygieenisesti.

  • Hygieeninen ja kestävä ratkaisu
  • Säästää tilaa käsienpesualtaan reunalta
  • Soveltuu myös kosteisiin tiloihin
  • Seinäkiinnitteinen teline helpottaa lavuaarin siivoamista

Telineen asennus ruuveilla on helppoa ja vaivatonta. Seinään asennettava teline lisää myös työturvallisuutta, kun se pysyy paikallaan vilkkaassa työympäristössä.

HUOM! Saippuapullo myydään erikseen.  Tilaa seinätelineen kaveriksi Kroll Blackfluide – Käsien puhdistusneste pumppupullo 3L.


Kroll – ammattilaisen ihon hoitoon

Kroll on ollut vuodesta 1979 lähtien edelläkävijä ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden alalla. Yritys on vuodesta toiseen tuottanut korkealaatuisia innovaatioita ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Yrityksessä elääkin edelleen sen perustamishenki, joka perustuu innostukseen, intohimoon ja kykyyn ennakoida markkinoiden tarpeita.
Kroll keskittyy jatkuvasti parantamaan tuotteidensa laatua ja ekologista kestävyyttä. Yritys aloitti jo vuonna 1986 tuotannon uusiutuvista lähteistä peräisin olevilla kasviperäisillä raaka-aineilla, ja yli 98 prosenttia Krollin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on luonnollisia. 

Lue lisää tuotteesta valmistajan sivuilta.

Paino0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kroll seinäteline pumppupullolle 3 L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top