Kroll Blackfluide – Käsien puhdistusneste pumppupullo 0,5 L – 3 L

Käsienpuhdistusaine mm. autokorjaamoiden tarpeisiin.

Alk. 8,00 

Varastossa

Kroll logo

Käsien puhdistusneste käsille, jotka joutuvat kosketuksiin raskaan lian ja voimakkaiden hajujen kanssa

Kroll Blackfluide® on tiivistetty nestemäinen, erittäin vahva käsien puhdistusneste käytettäväksi teollisuudessa. Tuote sisältää luonnollista kuorinta-ainetta sekä kookospähkinästä saatua aktiivihiiltä, joka on tunnettu puhdistavista ja valkaisevista ominaisuuksistaan. Krollin tuotekehityksen ensisijainen tavoite on hyödyntää luonnon tarjoamia mahdollisuuksia, ja kasviaktiivihiiltä onkin jo pitkään käytetty imemään epäpuhtauksia eri aineista.

  • Saatavilla 0,5 ja 3 litran pulloissa
  • Dermatologisesti testattu ihoystävällisyyden varmistamiseksi
  • Jättää iholle pehmeän ja puhtaan tunteen sekä miellyttävän tuoksun
  • Käyttöalat: autokorjaamot, korjaamot, DIY-työskentelijät, mekaaninen teollisuus, telakat, puusepänteollisuus, hydrauliikkateollisuus, pneumatiikka, hitsaus, lämpötekniikka, ruiskumaalaus
  • Käsien puhdistusnesteen ämpäri on valmistettu kierrätysmuovista.

Käyttöohje

  1. Levitä tuotetta kuiviin käsiin.
  2. Hiero käsiä varovasti yhteen.
  3. Lisää vähitellen vettä ja hankaa käsiä yhteen kunnes lika on liuennut.
  4. Huuhtele kädet huolellisesti ja kuivaa.

Varoitus

Älä käytä tuotetta herkillä alueilla, kuten kasvoilla, kainaloissa tai intiimialueella. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Vältä kosketusta silmiin.

HUOM! Pesunesteiden seinätelineet myydään erikseen. Tilaa pienemmän pumppupullon kaveriksi Kroll seinäteline 3 litran pumppupullolle ja isomman ämpärin kaveriksi DR2-annostelija.


Kroll – ammattilaisen ihon hoitoon

Kroll on ollut vuodesta 1979 lähtien edelläkävijä ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden alalla. Yritys on vuodesta toiseen tuottanut korkealaatuisia innovaatioita ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Yrityksessä elääkin edelleen sen perustamishenki, joka perustuu innostukseen, intohimoon ja kykyyn ennakoida markkinoiden tarpeita.
Kroll keskittyy jatkuvasti parantamaan tuotteidensa laatua ja ekologista kestävyyttä. Yritys aloitti jo vuonna 1986 tuotannon uusiutuvista lähteistä peräisin olevilla kasviperäisillä raaka-aineilla, ja yli 98 prosenttia Krollin tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on luonnollisia. 

Lue lisää tuotteesta valmistajan sivuilta.

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top