Emäksinen päälipesuaine 5,75 kg + Vaahdottava paineruisku 10 L

Tehokkaaseen esipesuun.

174,00 

Varastossa

Kenotek Cargo 4100 Forté – Emäksinen päälipesuaine 5,75 kg

Emäksinen päälipesuaine Kenotek Cargo 4100 Forté tarjoaa eri seossuhteilla täsmällisiä pesuliuoksia koripintojen, renkaiden ja vanteiden pesuun sekä hyönteisten poistoon. Jopa rakennustyömaiden suojapeitteiden pesuissa on saavutettu loistavia tuloksia! Puhdistusaineella on erinomainen rasvanpoistoteho, jonka avulla puhdistat pinttyneenkin lian.

Epoca A-TYPE 10 Pro Foamer EPDM – Vaahdottava paineruisku emäksille 10 L

Epocan Foamer-paineruiskua voidaan käyttää tehokkaasti sekä autopesussa että ammattipuhdistuksessa. Vaahdottava paineruisku soveltuu käytettäväksi manuaalisesti pumpaten tai paineilmakompressorin kanssa. Paineruiskun eteeni-propeeni-dieenimonomeerista valmistetut tiivisteet on suunniteltu kestämään useimpia emäksiä ja ketoneja sekä alkoholeja. Ne kestävät hyvin liuoksia, joissa on enintään 20 % etikkahappoa.


Kenotek on ajoneuvosi valinta!

Kenotekin tuotteiden ydin on puhtaan ja suojaavan tunteen luominen jokaisella pesukerralla, josta korin kiilto toimii elävänä todisteena! Haluamme ajoneuvojen kimmeltävän, ja siksi Kenotek tarjoaa tuotteet pesuprosessin jokaiseen vaiheeseen. Kenotekin ensiluokkaiset tuotteet luovat pesusensaatioita kaikille alan toimijoille ammattilaisista harrastajiin. Taikuutta tapahtuu, kun Kenotekin kemikaalit koskettavat kulkupelisi pintaa – usko pois ja testaa itse!

Kenotekin verkkosivut (EN) >

Epoca, luota tulevaisuuteen

Epoca on valmistanut vuodesta 1968 lähtien korkealaatuisia muovituotteita, jotka on tarkoitettu ammatti- ja kotisiivoukseen, kemian- ja elintarviketeollisuuteen, puutarhanhoitoon, maatalouteen ja kotitalouteen. Epocan tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa, ja niitä myydään yli 80 maassa. Nykyään 30 % Epocan tuotteista on valmistettu kierrätysmuovista. Yritystä johtaa kolme siskosta ja yrityksen juuret ovatkin perheenjäsenissä, jotka yhdessä löytävät energiaa ja kykyä ratkaista ongelmia. Uusien tuotteiden suunnittelussa keskitytään täyttämään asiakkaan odotukset – ja sitten vielä ylittämään ne.

Paineruiskukannu Epocan sivuilla (EN) >

Paino9,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top