Emäksinen päälipesuaine 5,75 kg + Vaahdottava paineruisku 10 L (VAK)

Tehokkaaseen esipesuun.

174,00 

Varastossa

Kenotek Cargo 4100 Forté – Emäksinen päälipesuaine 5,75 kg

Autopesuloissa – ja myös auton kotipesuissa – suositaan tehokkaita puhdistusaineita ja kemikaaleja, jotta pesuun käytetty aika lyhenee. Tällöin helppokäyttöiset ja nopeasti vaikuttavat pesuaineet ovat oikea ratkaisu! Kenotek Cargo 4100 Forté on jo vakiinnuttanut asemansa Euroopan markkinoilla ja muuttanut ihmisten tavan pestä auto. Suuret kuljetusyritykset eri puolilla Eurooppaa sekä useat autojen ja kuorma-autojen pesukatujen valmistajat suosittelevat ensisijaisesti Kenotek-tuotteita. Cargon 20 litran kannulla teet 1000 litraa esipesuainetta, joka riittää jopa sadan täysperävaunuyhdistelmän pesemiseen!

Kenotek Cargo 4100 Forté tarjoaa eri seossuhteilla täsmällisiä pesuliuoksia koripintojen, renkaiden ja vanteiden pesuun sekä hyönteisten poistoon. Jopa rakennustyömaiden suojapeitteiden pesuissa on saavutettu loistavia tuloksia. Puhdistusaineella on erinomainen rasvanpoistoteho, jonka avulla puhdistat pinttyneenkin lian. Tuotteen erityinen vaahtoutumisominaisuus takaa pesuvaahdon hyvän peittävyyden ja pysyvyyden ajoneuvon pinnalla. Pidempi vaikutusaika johtaa parempaan pesutulokseen. Cargo 4100 Forté on ainutlaatuinen tuote, joka sopii harjattomaan vaahtopesuun. Näkeminen vahvistaa uskon, joten kehotamme testaamaan tuotetta!

 • Ainutlaatuinen puhdistustuote, joka ei vaadi mekaanista harjaamista
 • Ei esipesua eikä esihuuhtelua
 • Hellävarainen maalipinnalle sekä keraamiselle pinnoitteelle
 • Voimakas rasvanpoistoteho, joka takaa myös sitkeän pien puhdistuksen
 • Voimakkaasti vaahtoava, jolloin pesuvaahto säilyy pidempään ajoneuvon pinnoilla
 • Toimii erittäin hyvin myös kylmäpesussa
 • Säästää aikaa ajoneuvojen pesussa, jolloin aikaa riittää useamman kulkupelin pesemiseen. Peset 20–30 minuutissa 12-metrisen kuorma-auton!
 • Kustannustehokas: 23 kg:n (20 litraa) kannulla peset noin sata kuorma-autoa!
 • Voidaan käyttää kaikkien ulkopintojen puhdistamiseen
 • Monitoimiaine: korin rasvanpoistoaine, emäksinen renkaiden pesuaine ja hyönteisten poistoaine
 • 3-in-1-tuote: puhdistaa öljyn ja rasvan, hyönteiset sekä pinttyneen lian
 • VDA-hyväksytty (maailmanlaajuinen laatustandardi)
 • Lopputuloksena kauniisti kiiltävä ajoneuvo
 • pH (1%): 12.

Epoca A-TYPE 10 Pro Foamer EPDM – Vaahdottava paineruisku emäksille 10 L

Epocan Foamer-paineruiskua voidaan käyttää tehokkaasti sekä autopesussa että ammattipuhdistuksessa. Vaahdottava paineruisku soveltuu käytettäväksi manuaalisesti pumpaten tai paineilmakompressorin kanssa. Paineruiskun eteeni-propeeni-dieenimonomeerista valmistetut tiivisteet on suunniteltu kestämään useimpia emäksiä ja ketoneja sekä alkoholeja. Ne kestävät hyvin liuoksia, joissa on enintään 20 % etikkahappoa.


Kenotek on ajoneuvosi valinta!

Kenotekin tuotteiden ydin on puhtaan ja suojaavan tunteen luominen jokaisella pesukerralla, josta korin kiilto toimii elävänä todisteena! Haluamme ajoneuvojen kimmeltävän, ja siksi Kenotek tarjoaa tuotteet pesuprosessin jokaiseen vaiheeseen. Kenotekin ensiluokkaiset tuotteet luovat pesusensaatioita kaikille alan toimijoille ammattilaisista harrastajiin. Taikuutta tapahtuu, kun Kenotekin kemikaalit koskettavat kulkupelisi pintaa – usko pois ja testaa itse!

Kenotekin verkkosivut (EN) >

Epoca, luota tulevaisuuteen

Epoca on valmistanut vuodesta 1968 lähtien korkealaatuisia muovituotteita, jotka on tarkoitettu ammatti- ja kotisiivoukseen, kemian- ja elintarviketeollisuuteen, puutarhanhoitoon, maatalouteen ja kotitalouteen. Epocan tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa, ja niitä myydään yli 80 maassa. Nykyään 30 % Epocan tuotteista on valmistettu kierrätysmuovista. Yritystä johtaa kolme siskosta ja yrityksen juuret ovatkin perheenjäsenissä, jotka yhdessä löytävät energiaa ja kykyä ratkaista ongelmia. Uusien tuotteiden suunnittelussa keskitytään täyttämään asiakkaan odotukset – ja sitten vielä ylittämään ne.

Paineruiskukannu Epocan sivuilla (EN) >

Paino9,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Emäksinen päälipesuaine 5,75 kg + Vaahdottava paineruisku 10 L (VAK)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top