Epoca suihkepullo emäksille 900 ml

(1 tuotearvio)

Suihkepullo emäksisille ja pH-neutraaleille pesuaineille.

Alk. 12,00 

Varastossa

SKU: EPOCA-SUIHKE Kategoriat: , Avainsanat: , ,

Epocan suihkepullo emäksille

Yksinkertainen, toimiva ja laadukas suihkepullo emäksisille ja pH-neutraaleille pesuaineille. Pidät pullossa ulko- ja sisäpintojen pesuaineet aina kätesi ulottuvilla!

  • kokonaistilavuus 1035 ml
  • kätevä mitta-asteikko tilavuusprosentteina ja millilitroina
  • EPDM-tiiviste

Tutustu Epocan paineruiskujen valintaoppaaseen tai alla olevaan taulukkoon varmistuaksesi kannun soveltuvuudesta käyttämällesi pesuaineelle.

Taulukko eri kemikaalien soveltuvuudesta Epocan emäksille tarkoitetuille painekannuille


Epoca, luota tulevaisuuteen

Epoca on valmistanut vuodesta 1968 lähtien korkealaatuisia muovituotteita, jotka on tarkoitettu ammatti- ja kotisiivoukseen, kemian- ja elintarviketeollisuuteen, puutarhanhoitoon, maatalouteen ja kotitalouteen. Epocan tuotteet suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan Italiassa, ja niitä myydään yli 80 maassa. Nykyään 30 % Epocan tuotteista on valmistettu kierrätysmuovista. Yritystä johtaa kolme siskosta ja yrityksen juuret ovatkin perheenjäsenissä, jotka yhdessä löytävät energiaa ja kykyä ratkaista ongelmia. Uusien tuotteiden suunnittelussa keskitytään täyttämään asiakkaan odotukset – ja sitten vielä ylittämään ne!

Lue lisää tuotteesta valmistajan verkkosivuilta (EN).

PainoEi saatavilla/-tietoa
Suihkepullo kpl

3 kpl, 6 kpl

1 arvio tuotteelle Epoca suihkepullo emäksille 900 ml

  1. Samuel P

    Hemmetin hyvä suihkupullo. Ite oon käyttänyt myös muiden aineiden kanssa kuin pelkästään emäksisten. Levittelen näillä happamia aineita, liuottimia ja emäksisiä aineita. Toki käytön jälkeen huuhtelen ja suihkutan vedellä… Mutta mitta-/prosenttiasteikko helpottaa pesuaineiden sekoittamista veteen, hyvä mekanismi ja sumu leviää erinomaisesti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top