Pehmosetti

Autonhoitotuotteet tehokkaaseen ja hellävaraiseen työstämiseen.

58,00 

Varastossa

Puhdista autosi pehmosetillä tehokkaasti mutta hellävaraisesti

Pesuainepalvelun Pehmosetti sisältää kaiken, mitä tarvitset autosi hellävaraiseen työstämiseen. Paketissa on mikrokuitusieni, pesukinnas, autonkuivauspyyhe sekä mikrokuituliinapaketti (12 kpl). Tässä täydellinen paketti sinulle, jolta pesuaineet löytyvät jo hyllystä!

Pehmosetti sisältää:

1x Kungs mikrokuitusieni

Pesusienen kääntöpuolen verkkomaista pintaa voi käyttää hyönteissienenä tuulilasin ja ajovalojen puhdistamisessa. Mikrokuitusieni imee itseensä runsaasti vettä, joten auton pesu käy nopeasti ja vaivattomasti. Hankalissa muodoissa, kuten vanteissa, joustava pesusienen ja mikrokuitusuikeroiden yhdistelmä on ulottuvuudeltaan erinomainen.

1x Kungs pesukinnas aitoa lampaanvillaa

Pesukinnas sopii hellävaraiseen autonpesuun tavallisilla pesuaineilla. Verkkomaisella puolella voi puhdistaa tuulilasin ja ajovalot hyönteisistä. Kintaan toinen puoli on paksu ja pitkäkarvainen. Pesukinnas on erityisen mainio autonpesuun, koska se ei pääse pestessä putoamaan kädestä maahan.

1x Kungs Super Dry autonkuivauspyyhe

Super Dry -autonkuivauspyyhe on valmistettu mikrokuidusta, ja se imee jopa viisi kertaa painonsa verran vettä. Autonkuivauspyyhe on reilun kokoinen, joten koko auton kuivaaminen sujuu nopeasti. Pyyhe on miellyttävän pehmeä käyttää, eikä se naarmuta auton maalipintaa.

1x Kenotek mikrokuituliinapaketti (12 kpl, 40x40cm)

Päästä vanha väsynyt rättisi jo eläkkeelle ja hanki tilalle autonpesuun suunniteltu Kenotek-mikrokuituliina! 40 x 40cm kokoisilla teholiinoilla poistat mm. pölyn, lian ja sormenjäljet. Stereoitakaan ei tarvitse jättää pyyhkimättä, sillä liina on turvallinen myös elektronisille laitteille ja niiden pinnoille. Käytä, pese, kuivaa ja käytä uudelleen!


Kungs-autonhoitotuotteet

Kungs tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia autonhoitotarvikkeita talven varalle sekä auton pesemiseen ja puhdistamiseen. Kungs on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja talvituotteissa.

Kungsin verkkosivut >

Kenotek on ajoneuvosi valinta!

Kenotekin tuotteiden ydin on puhtaan ja suojaavan tunteen luominen jokaisella pesukerralla, josta korin kiilto toimii elävänä todisteena! Haluamme ajoneuvojen kimmeltävän, ja siksi Kenotek tarjoaa tuotteet pesuprosessin jokaiseen vaiheeseen. Kenotekin ensiluokkaiset tuotteet luovat pesusensaatioita kaikille alan toimijoille ammattilaisista harrastajiin. Taikuutta tapahtuu, kun Kenotekin kemikaalit koskettavat kulkupelisi pintaa – usko pois ja testaa itse!

Tutustu tuotteisiin Kenotekin verkkosivuilla (EN) >

Paino1,246 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pehmosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top