Kenotek Pro Polish & Protect + Mikrokuituliinapaketti

Valmis paketti autonkiillotukseen.

39,20 

Varastossa

Suojaava kiillotusaine ja mikrokuituliinat

Kenotek Pro -sarjan helmi ja kaksipuoleiset mikrokuituliinat näppärästi pakettina.

Kenotek Pro Polish & Protect – Autonkiillotusaine 0,4 L

Kenotek Pro Polish & Protect on helppokäyttöinen autonkiilotusaine, joka tarjoaa tehokkaan tavan luoda syvä ja kaunis kiilto sekä poistaa epäpuhtauksia auton pinnoilta samalla luoden likaa hylkivän lopputuloksen. Tämä ammattilaisten suosima kiillotusaine jättää maalipintaan virheettömän ja kiiltävän pinnan ilman jälkiä.

  • Helppokäyttöinen: Ei vaadi monimutkaista valmistelua tai erityisiä taitoja. Aloittelijoille että kokeneille käyttäjille sopiva autonkiillotusaine.
  • Tehokas epäpuhtauksien poisto: Poistaa tehokkaasti auton pinnalta likaa, tahrat ja pienet naarmut, palauttaen maalipinnan alkuperäisen kirkkauden.
  • Likaa hylkivä lopputulos: Luo kestävän suojan, joka hylkii likaa, vettä ja muita epäpuhtauksia, pitäen autosi pinnat puhtaampina pidempään.
  • Ei jälkiä: Jättää maalipinnan kiiltäväksi ja virheettömäksi ilman epätoivottuja jälkiä.

Käyttö

  1. Ravista huolellisesti ennen käyttöä.
  2. Levitä tuote käsin tai kiillotuslaitteella puhtaalle ja viileälle pinnalle. Älä käytä suorassa auringonvalossa ja vältä kosketusta kumiosien kanssa.
  3. Anna tuotteen kuivua.
  4. Pyyhi pois kuivalla Kenotekin mikrokuituliinalla.
  5. Säilytä alkuperäispakkauksessa viileässä tilassa. Estä aineen jäätyminen.

Kenotek Pro Polish & Protect autonkiillotusaine on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat pitää autonsa pinnat kiiltävinä ja suojattuina. Kokeile sitä ja huomaa ero!

Kenotek-mikrokuituliinapaketti (12 kpl, 40x40cm)

Päästä vanha väsynyt rättisi jo eläkkeelle ja hanki tilalle autonpesuun suunniteltu Kenotekin mikrokuituliina! 40 x 40 cm:n kokoisella teholiinalla poistat mm. pölyn, lian ja sormenjäljet. Reilulla määrällä puhtaita, konepestäviä liinoja pidät huolen siitä, ettet levitä likaa tai naarmuta autoasi.


Kenotek Pro – kun rakastat autoasi

Kenotek Pro -tuotteissa on mistä valita auton eri pesutarpeisiin: kori, verhoilu, nahka, renkaat, lasit… Puhtaus on välttämättömyys, kun rakastat autoasi ja sen jokaista yksityiskohtaa! Kenotekin tuotteiden ydin on puhtaan ja suojaavan tunteen luominen jokaisella pesukerralla, josta korin kiilto toimii elävänä todisteena. Haluamme ajoneuvojen kimmeltävän, ja siksi Kenotek tarjoaa tuotteet pesuprosessin jokaiseen vaiheeseen.

Tutustu Kenotekin tuotevalikoimaamme >
Kenotekin verkkosivut (EN) >

Paino1,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kenotek Pro Polish & Protect + Mikrokuituliinapaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämän tuotteen kanssa ostettu:

Saatat myös pitää...

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä:

Shopping Cart
Scroll to Top