Kenotek Pro Anti Insect – Hyönteistenpoistoaine 1 L

10.75 

Varastossa

Kenotek pro logo

Kesä ja kärpäset – ja hyönteistenpoistoaine!

Onko ajokkisi keula hyönteisten kuorruttama ja tuulilasissa pyyhkijöiden lääppimässä puolikaaressa ötökkäkokoelma? Kenotek Pro Anti Insect -hyönteistenpoistoaine heittää hyvästit auton korin ja tuulilasin raadoille! Auringon grillaamat öttiäiset tarraavat kiinni auton pintaan kuin viimeistä päivää – kirjaimellisesti. Hyönteiset ovat proteiinipitoista likaa, joka ei kuitenkaan ruoki autoasi millään muotoa – päinvastoin hyönteisten poistamatta jättäminen voi johtaa maalivaurioihin.

”En ostanut ja säästin” -mentaliteettia ei kannata käyttää taistelussa hyönteisraatoja vastaan – varsinkin kotitalouksien pesuaineet ovat usein rasvanpoistoaineita, joita käyttämällä voit vain hyvästellä autosi suojavahan. Tämä hyönteistenpoistoaine on kehitetty nimenomaan hajottamaan hyönteisproteiineja ilman syövyttävää soodaa, siksi se on turvallinen maali- ja lasipinnoille sekä koristelistoille. Tuote on tervetullut lisä jokaisen autoilijan tuotekokoelmaan!

 • nopea ja tehokas
 • turvallinen kaikille ajoneuvoille
 • soveltuu myös esipesuun poistaen pinttynyttä likaa
 • NTA-vapaa
 • sitruunan tuoksu
 • pH < 11

Käyttö

 1. Käyttövalmis suihkupullo.
 2. Suihkuta ja levitä tasaisesti.
 3. Anna vaikuttaa, mutta älä anna tuotteen kuivua.
 4. Huutele hyvin sienellä tai painepesurilla.
 5. Pese käsittelyn jälkeen autosi shampoolla saadaksesi optimaalisen tuloksen! Suosittelemme joko Kenotek Snow Foam -vaahtopesua tai Kenotek Brilliant Wash -pesuainetta.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tuotetietokortti

Lataa PDF (EN)


Kenotek Pro – kun rakastat autoasi

Kenotek Pro -tuotteissa on mistä valita auton eri pesutarpeisiin: kori, verhoilu, nahka, renkaat, lasit… Puhtaus on välttämättömyys, kun rakastat autoasi ja sen jokaista yksityiskohtaa! Kenotekin tuotteiden ydin on puhtaan ja suojaavan tunteen luominen jokaisella pesukerralla, josta korin kiilto toimii elävänä todisteena! Haluamme ajoneuvojen kimmeltävän, ja siksi Kenotek tarjoaa tuotteet pesuprosessin jokaiseen vaiheeseen.

Lue lisää tuotteesta Kenotekin sivuilta: Kenotek.eu.

Paino1.2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top