World Clean Solveclean 200-X1 – Liuotinshampoo 1-20 L

Alk. 7.40 

Varastossa

World Clean logo

Solveclean 200-X1 Liuotinshampoo päältäpesuun

Liuotinshampoo kuljetus- ja maansiirtokaluston päältäpesuun sekä moottori- ja alustapesuun. Korvaa liuottimen useimmissa pesutarpeissa. Liuottaa öljyä, rasvaa, tiesuolaa, pikeä tms.

Käyttöohjeet

Laimennetaan vedellä seuraavasti. Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1-1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: laimennus 1:4-1:12. Harjapesukoneet: laimennus 1:4-1:20. Kevyt lika: laimennus 1:10-1:30. Aineen annetaan vaikuttaa 2-10 minuuttia ennen pesua tai harjausta. Ei saa kuivua pinnalle. Pesu korkeapaineella parantaa pesutulosta.

Ominaisuudet

Lähes vaahtoamaton. Liuottaa tehokkaasti öljyjä, rasvoja, pikeä, maantiesuolaa ja hartseja. Aine toimii myös märällä pinnalla.

Turvallisuusohjeet

Vaarallista nautittavaksi. Ei lasten ulottuville. Mahdolliset tiivisteroiskeet on huuhdottava välittömästi vedellä. Ei saa käyttää yli 35 °C maalipinnalle.

Varastointi

Lämmin varasto.

pH

Tiivisteenä 12-12,5.

Käyttöturvatiedote

Lataa PDF

Tutustu World Clean tuotevalikoimaan.


World Clean – kotimainen puhdistusainemerkki

Tampereen Pesuainepalvelu valmistaa Suomessa tehokkaat World Clean -pesuaineet niin henkilöautojen kuin raskaan kalustonkin puhdistukseen. World Clean -tuotemerkin todellisiksi hittituotteiksi ovat nousseet esimerkiksi Megaclean, Winterclean, hiilivetyliuottimet, vannehapot sekä huuhtelu- ja kuumavahat. Nyt nämä ammattilaissarjan tuotteet ovat saatavilla myös kuluttajille!

Lue lisää World Clean tuotteista Tampereen Pesuainepalvelusta: Tampereenpesuainepalvelu.fi

PainoEi saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täydennä pesukokemustasi

Shopping Cart
Scroll to Top